Kundomdömen

Arbetsgruppen för Hållbart liv i Stenungsund engagerade Malin som moderator för en kväll om barnens perspektiv på hur framtiden i Stenungsund ska se ut. Malins gedigna förarbete resulterade i en kväll där vi som arrangörer upplevde att Malin blev lika nyfiken på och engagerad i ämnet som vi själva var. Malin var proffsig i alla delar av sitt uppdrag. Genom sin förmåga att ställa raka intresserade frågor och sin goda scennärvaro bidrog hon till ett mycket lyckat arrangemang som vi som arrangörer känner oss stolta över.

Britta Netterfors

Enhetschef, Kultur

Det blev en fin dag på alla sätt. Ämnet och metod kändes helt rätt. Din medverkan var kanon: Din erfarenhet, ditt engagemang, din varma humor och din förmåga att få med dig gänget präglade denna dag. där vädret dessutom bidrog till inramning med varma höstfärger. Tack!

en Brainwalk-deltagare

Första lyckade konferenskonceptet jag varit med om! Malin mycket bra!

en Brainwalk-deltagare

Malin Oest har arbetat som bollplank för Handelskammardagarna sedan 2011 samt medverkat och samtalslett ett antal workshops.

Orädd och med stor passion coachar hon både externa talare och Handelskammarens personal vad det gäller både innehåll och scenframträdande.

Malin är engagerad och tydlig vilket gör henne till en bra samarbetspartner som jag gärna rekommenderar.

Caroline Domeij

projektledare, Västsvenska Handelskammaren

Inkännande och med fingertoppskänsla får Malin fram viktiga poänger och ställer tydliga frågor. Hon skapar en god och öppen atmosfär  är väl påläst och förberedd.

Henrik Orrbeck

utvecklingsledare, Reningsborg

Vi anlitade Malin som moderator på vår konferens om människohandel och trafficking, vilken fantastisk insats!! Vi är mycket nöjda!

Mikael Albertsson

direktor, Reningsborg

Återigen tack för i fredags, det är nog den bästa och effektivaste ”summeringsdag” jag varit med om. Hade nog mina dubier, men att tänka med hjälp av fötterna är sannerligen bra. Ingen paltkåma efter lunch, ingen tankeflykt som det så lätt blir när luften tar slut i ett konferensrum. Jag kommer marknadsföra Malin så fort jag kommer åt!

en Brainwalk-deltagare

Tycker allt var jättebra! Idén är underbar och Malin är en skicklig ledare som med stor skicklighet och humor leder oss genom dagen.

en Brainwalk-deltagare