Malin Oest, Huvudfoting

 • Omslagsbilden till Malins podd: ett svartvitt motljusfoto med himmel och några personer

  Vänner du inte känner

  Vill du ha mer? Då och då kommer ett nytt avsnitt av min podd ”Vänner du inte känner”. Lyssna på något av dem, eller prenumerera för att inte missa något! Finns där poddar finns, till exempel hos Apple Podcaster och Spotify.

  Läs vidare…

 • När behoven möts

  Moderator: Attraktiva kommuner

  Se hela seminariedagen, med Malin Oest som moderator. Panelsamtal om gestaltad livsmiljö, idéer om rikare lekmiljöer och barnvänlig stadsplanering och Minecraft som verktyg för medborgardialog. Från en intensiv dag i mitten av november 2023.

  Läs vidare…

 • Ballonger

  Föreläsning: Att leda med lust och uthållighet

  Se foton från föreläsningen Att leda med lust och uthållighet under Kulturskoledagarna 2023, arrangerad av Kulturskolerådet i mars.

  Läs vidare…


Organisationskonsult

I mina uppdrag arbetar jag med utvecklingsprocesser, både vad gäller skapandet av nya strukturer och av interna processer för att få genomslag i organisationens alla delar.

Enskilda samtal

Jag märker av ett allt större behov av enskilda samtal. Det kan gälla enskild chefsutveckling eller samtal med medarbetare. Kan göras under promenad, men går också utmärkt via digitala plattformar eller telefon.

Moderator

Jag har jobbat med många olika typer av konferenser och lett många slags samtal inför publik, alltifrån personliga samtal med P3 Guld-vinnare till panelsamtal med kyrkliga ledare, styrelseproffs och politiker.

Sagt om mig

Under vår helt digitala konferens ”Gestaltad livsmiljö från nationell politik till lokal praktik” visade Malin återigen vilken stabil moderator hon är. Med en professionell ansats och samtidigt avspänd attityd tog hon flera hundra deltagare genom det späckade programmet och samtidigt fick hon föredragshållarna att känna sig trygga och sedda. Malin gav konferensen ett ansikte med sitt stora engagemang och nyfikenhet för ämnet.

Ida Svanberg
kulturstrateg, Fyrbodals kommunalförbund januari 2021

Tack för senast. Det var ett positivt och bra möte. Det kändes nästan lite overkligt, men vi har en positiv atmosfär i teamet och vi har mycket energi. Och det känns tryggt att ha dig med i processen.

Tack Malin! Du har varit ett otroligt stöd detta år, hade inte klarat mig eller oss igenom detta utan dig.

Jag uppskattar ditt sätt att bemöta olika personer med det just dom behöver och hur du formulerar det som alla känner i ord som klargör. Du är väldigt bra på att se.

Tack för ditt arbete. Vi har känt oss sedda i en mycket svår situation.

Uppdragsgivare: Göteborgs stad, Fyrbodals kommunalförbund, Göteborgs stiftskansli, Stendahls reklambyrå, Renova, Kungsbacka Kulturskola, Musikcentrum Riks, Närhälsan Västra Götalandsregionen, CampusPharma, Vinngroup, Lindahl advokatkontor, Ericsson Microwave Systems, Sahlgrenska universitetssjukhuset, Vänersborgs Musik- och kulturskola, församlingar i Svenska kyrkan, Sensus studieförbund, Kultur i Väst, Musik i Syd, Västsvenska Handelskammaren

Foton på Malin: övre: Carolin Freiholz – Omelettfoto, undre: Anders Nicander