• Malin trampar framåt

  Varaktig vandring

  Organisationsutveckling med Malin Oest är att börja trampa med små steg.
  Ibland bokstavligt, genom en Brainwalk för en arbetsgrupp.
  Ibland symboliskt; ett samtal leder till att organisationen finner nya stigar
  som - om ni är nyfikna och uthålliga - kan bli till breda vägar.
  Där varje steg för er framåt.
  Foto: Anders Nicander, True

Söker ni en quickfix?

Då är det inte Malin Oest ni ska samarbeta med. Om ni tror att det finns en modell som löser alla era problem och gärna över en natt – då är inte jag rätt person.

Men om ni tror att allt går att förändra, om ni är villiga att arbeta långsiktigt, i en process där samtalet och små steg på en gemensam väg skapar framgång, då kanske vi ska börja gå den vägen tillsammans. Om ni tror att medarbetare i en organisation har möjlighet att utvecklas och vill vara med och skapa en bra arbetsmiljö och att alla har något att bidra med – då ska du fortsätta läsa. Om du dessutom har övertygelsen att ledarnas ansvar och möjligheter är stora och avgörande för en organisations utveckling – då är vi i hamn.

Delaktighet för resultatets skull

Huvudfoting är organisationskonsult med inriktning på delaktighet och kommunikation, i syfte att effektivisera verksamheter där idéer och attityder är avgörande för lönsamheten. Huvudfoting drivs och ägs av Malin Oest, som har mångårig erfarenhet av ledarskap i idéburna organisationer.

Genom föreläsningar, delaktiga seminarier och den egenutvecklade metoden Brainwalk skapas processer där medarbetare och ledning kan skapa meningsfulla möten och effektiv kommunikation, där det som tänks och sägs verkligen kan få betyda något på riktigt.

Arbetet bygger på en värdegrund som utgår från människors många kompetenser, drivkraft att göra ett bra jobb och vilja att vara stolt över sin arbetsplats.